Merida Big 9 400
Artikel nr: Merida_Big_9_400

Merida Big 9 400

1 i lager
Den pålitliga Merida Big.Nine 400 är en snabb hardtail med fin aluminiumram!
12995:-
* Ram:


Den pålitliga Merida Big.Nine 400 är en snabb hardtail med fin aluminiumram!

Ett mountainbike med en övertygande känsla som kommer ser till att du flyger fram genom kurvorna, perfekt för cyklister som ställer krav på prylarna. Tack vare en väl avvägd mix av pålitliga komponenter och en låg totalvikt funkar den perfekt för dina dagliga träningspass med kompisarna.

Stommen utgörs av aluminiumram med modern geometri som ger en följsam känsla i spåren men även en bekväm körställning och bra uppsikt över omgivningen. Den elegant hydroformade aluminiumramen har såklart invändig vajerdragning och även några en av de slätaste svetsarna i klassen.

För att kunna hantera både snabba partier och branta backar har den fått en nästan bombsäker drivlina med 12 växlar och singelklinga från SRAM (SX Eagle). Modellen har dessutom en föredömligt låg tyngdpunkt och är skapad för att klara höga hastigheter, främst på grusvägar och böljande skogsstigar.

Dämpningen hanteras av en kvalitativ luftgaffel från SR Suntour (XCR32 RL-R) med 100 mm slaglängd och lockout som hanteras via ett reglage på styret, vilket ger dig rätt förutsättningar för att köra snabbt i tuff terräng och även bidrar till en tryggare upplevelse i sadeln. Eftersom cykeln gillar höga farter är den utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar, vilket ger föredömlig kontroll och ser till att du alltid har bästa bromsverkan oavsett underlag, väder eller årstid.

Modellen rullar snabbt på ett par stabila 29-tummare med däck som ser till att du utan problem flyter fram över både stock och sten. Större hjul rullar såklart snabbare, och vi som är lite resligare föredrar oftast 29-tummarna framför de mindre hjulstorlekarna. En pålitlig hardtail som funkar för tuffa träningspass men som samtidigt passar bra för ditt dagligt bruk.

logo-botten.png

Butik sedan 1975.

Info om butiken

Webutiken

Nyhetsbrev

Få information om nyheter

© 2023. All Rights Reserved. Kisa Cykjel & Sport AB
payment-card-img

Search